Blir du aldri lei??

Blir du aldri lei??

«Blir du aldri lei?»  ahh.. et spørsmål jeg får utrolig ofte fra frisører når jeg nevner at jeg kun jobber med blondt hår. Det enkle svaret er nei: da hadde jeg jo faktisk bare gjort andre ting.

Det mer grundige svaret omhandler i stor grad HVORFOR jeg velger å KUN jobbe med blondt hår.. Nederst tenkte jeg å gi deg en liten utfordring, men først det grundige svaret..

 

.. Du skjønner det at, veldig tidlig i min karriere, helt sikkert som mange andre frisører, fant jeg ut hva jeg virkelig IKKE likte å jobbe med.. for meg var dette spesifikt oppsetning og de kjedelige «smør og brød» behandlingene som ettervekst, kjapp klipp og opprulling av hår! Har du også kjent på noe du virkelig IKKE ønsker å gjøre i fremtiden? 

 

Det jeg derimot elsket var de mest tekniske og teoretiske behandlingene, som  fargecaser, en skikkelig teknisk bob eller perfekt saks over kam! Assa: jeg elsket det!  

_____________________________________________________________________

 

Spoler vi noen år frem i tid hadde jeg endelig fullført min første mastercolorist. 4 mnd med dyp teoretisk, kjemisk og praktisk videreutdannelse innen farge som skulle vise seg å være kickstarten på min "virkelige" karriere! Hva kunne du tenke deg å gå i dybden på?

 

Og jøss som det gikk. Du vet, når man virkelig brenner for noe så utgir man ofte en viss energi - og denne energien har en tendens til å tiltrekke seg enda mer av det du elsker. Ene og alene fordi du elsker det. Kundene mine begynte å anbefale meg til venner som igjen anbefalte meg til sine venner, og listene mine ble fylt av klassiske herreklipp, masse fargebehandlinger (alt fra blondt, til brunt til kobber) samt de vakreste bobene skreddersydd til enhver hodeform eller hårtype! Og hvis du ikke har gjettet det til nå, så var det også nå jeg begynte å tjene en stabil månedslønn (ihvertfall nok stabil til at jeg ikke mistet helt håpet)

 

 

La oss spole enda noen år frem i tid. Nå har jeg altså vært frisør i nærmere 8 år, og jeg begynner virkelig å kjenne på hvor mentalt sliten jeg blir de dagene jeg har veldig mange kunder i stolen. Misforstå meg rett, jeg elsket hver av kundene mine, jeg bare følte at jo fler klippekunder dagene mine inneholdt - jo mer drained var jeg når jeg kom hjem fra jobb. Jeg begynte sakte å drømme om dager med færre kunder i stolen. Og så skulle jeg tilfeldigvis få muligheten til å flytte til Miami å jobbe som frisør der. Og vet du, i USA fikk jeg en egen assistent, og ikke nok med det, salongen krydde av frisører som elsket blowouts og klipp. Og Flaks for meg at jeg med tittelen Mastercolorist kunne jobbe 100% med farge!

 

Mitt generelle inntrykk var at det var fryktelig mange med merkelige Gultoner og tykke striper, og ikke de riktige chunky highlightsene for å si det sånn. Dette er jo noe vi skandinavere er over gjennomsnittet flinke på, med vår lange utdannelse og over gjennomsnittet mye blondbehandlinger i salong. Det var her jeg fikk lov til å skinne - til å få tittelen Blondespecialist. Eller på norsk: Blond Spesialist. (Ja, alle må ha en tittel i USA😂På mitt visittkort sto det Brand Manager og Blonding Specialist)

 

Spoler vi noen år frem i tid har jeg nå flyttet tilbake til Norge, fått meg mann og barn, og sto klar til å starte frisørhverdagen etter endt mammaperm. Uten kunder.. har du også kjent på den panikken?

 

Hva gjorde jeg nå? Jeg merket fort hvordan alle de korte drop-in behandlingene tæret på energien min akkurat som tidligere. Drømmen om en stabil hverdag med få lange behandlinger lå fortsatt nesten latent i kroppen min.

 

Heldigvis er vi frisører omgitt av inspirerende sjeler, og med dødtid hadde jeg hvilken som helst mulighet til å lese meg opp, ta en ekstra mastercolorist, google, spørre og grave for å virkelig sette meg inn i fargene og produktene. Hvorfor? Jo du skjønner det at jeg forsto fort at hvis jeg sørget for å gjøre fargekundene jeg hadde i stolen så fornøyd at de satt opp neste time hos meg allerede, så SLAPP JEG JO alle disse korte drop-in behandlingene. Og belønningen var ikke bare full liste, men at jeg gikk hjem fra jobb uten å være tappet for energi. Henger du med?

 

 «Jo fler fargekunder listen min fylte opp, jo mer ble kundene jeg skreddersydde farger til avhengige av meg. Altså ble «smør og brød» kundene med ettervekst satt over til andre flinke frisører, og listen min ble fylt av lengre og lengre behandlinger»

 

Hvis jeg ikke har nevnt det før, så er jeg kanskje ekstra lidenskapelig opptatt av blondt hår (no shit, Sherlock). Og jeg vet ikke om du har tenkt på det, men blondbehandlinger er jo ofte de behandlingene med mest avsatt tid på lista. Husker du jeg nevnte at jeg ville ha få kunder? Ja da var jo dette en enkel sak å fokusere på.. jo flere blondbehandlinger jeg hadde på listen jo færre kunder kunne jeg ha.

 

Den dagen jeg startet som selvstendig, og kunne velge hvilke kunder jeg skulle ha med meg, var den dagen jeg følte meg trygg på at Blondt hår var veien som gjorde meg lykkelig. Jeg måtte gjøre valg som var skumle, men det er ofte utafor komforsonen vi virkelig utvikler oss. Jeg kunne nå velge fritt hvilke behandlinger jeg ville tilby, og sa derfor NEI til alt annet enn blondbehandlinger. Skummelt? JA. Jeg hadde nå KUN striper/balayage inkl klipp og kur tilgjengelig på bookingen min. Tenk om lista mi ble stående tom? Tenk om jeg ikke tjente penger? Tenk om…

 

Men vet du. Dette ga meg jo ny motivasjon. Et år senere ble Instagrammen min med mange tusen følgere i tillegg hacka og jeg sto på bar bakke klar til å relansere meg selv! Jeg fant fram alle de beste gamle blonde hårbildene, skrev BLONDSPESIALIST stort i bioen min, fulgte alle blond-kundene jeg kunne huske å ha hatt i stolen min, tok alle kurs jeg kom over i blondteknikker for å oppdatere meg, var heldig å finne et samarbeid med en blond influenser, skrek ut til alle, overalt, at hvis de kommer til meg, så garanterer jeg for vakkert blondt hår. Og ja… fra der har det bare gått en vei.

 

Og det aller beste med dette? Jeg oppnådde drømmen min. Selvfølgelig har jeg flere og større drømmer. Så mens jeg er så heldig å holde kurs i blondt hår og leve educator livet som jeg elsker - så er listene mine 8 mnd frem i tid, fylt med 2 kunder per dag, faste kunder, kunder som elsker det JEG tilbyr og som er fornøyd med det JEG er fornøyd med! Kundene mine har blitt som venninner, de sitter jo et par-16 timer i året i stolen min, så som jeg liker å beskrive hverdagen min:

 

«Arbeidsdagen min er som å dra å drikke kaffe med to venninner for så å kunne gå hjem og nyte livet mitt»

 

Åja. En veldig forutsigbar lønn og fullstendig kontroll over dagene mine er forresten en solid bonus. Jeg skal fortelle deg hva jeg tjener; ikke fordi jeg vil skryte eller gni noe inn, men fordi jeg selv fikk høre at det var umulig som «bare frisør». Med ca 70% stilling som frisør i salong så tjener jeg 800.000kr i året. Jeg jobber sjeldent helger (med mindre jeg har lyst) og bare få ettermiddager (fordi jeg liker å trene på dagtid). Ved siden av dette har jeg både tid og energi til å dele min kunnskap og utvikle meg som educator med morsomme prosjekter. Og inntekten fra dette (som kommer oppå de 800k) kan jeg investere i min egen utvikling til fremtiden. Watch out, here I come 🥳

 

Min utfordring til deg:

 

Drøm stort!

 

Hvor er du om 5 år? Og hva kan du gjøre underveis for å oppnå denne drømmen?

 

Vil du ha forutsigbar lønn? Book kundene inn på sin neste time

Vil du ha mer fritid? Lag pakker som inkl tilleggsbehandlinger så du kan ta høyere pris per time

 

Vil du ha mer tid til barna? Sørg for at kundene som kommer på dagtid booker sin neste time. På dagtid.

 

Er du redd for smerter i skuldre/ledd? Tren mer styrketrening og spis sunn mat

 

Vil du bestemme din egen ferie? Start som selvstendig næringsdrivende

 

Vil du bli educator? Send meldinger til brands, tagg de i innlegg og gjør deg selv tilgjengelig

 

Vil du starte salong? Omgi deg av inspirerende mennesker som har fått det til før deg

 

Har du lyst å bli den beste frisøren du kan være? Ta dkurs, spør, les og snakk!

 

Ønsker du å utvikle deg innen farge og blondteknikker  sjekk ut onlinekursene mine Signature Blonde og Express Blonde 

Tilbake til bloggen

6 kommentarer

HELLO, DR. OZ, I WANT TO THANK YOU FOR THE LOVE SPELL YOU DID FOR ME. MY BOYFRIEND ’S FRIEND IS BACK TO ME AFTER USING YOU. RETURNING LOVE SPELLS THANK YOU SO MUCH,I WILL NEVER FORGET THIS GREAT HAPPINESS YOU BROUGHT TO MY LIFE. IF YOU ARE IN NEED OF THIS POWERFUL SPELL CASTER YOU CAN REACH HIM THROUGH THIS HIS EMAIL (DRODINTEMPLE3523@GMAIL.COM) DR ODIN ALSO DO ALL KINDS OF SPELL WEBSITE: WHATSAP +2348079691432  WEB SITE HTTPS://DROZIENGBESPELLHOM.WIXSITE.COM/DR-OZIENGBE-SPELL-HO 

(1). SPELL TO CHANGE YOUR UNIVERSITY/SCHOOL GRADES
(2). LOTTO SPELL
(3).MONEY SPELL
(4).EX HUSBAND SPELL/WIFE
(5). COURT CASE SPELL
CONTACT HIM ON HIS EMAIL: (DRODINTEMPLE3523@GMAIL.COM)

dammy

HELLO, DR. OZ, I WANT TO THANK YOU FOR THE LOVE SPELL YOU DID FOR ME. MY BOYFRIEND ’S FRIEND IS BACK TO ME AFTER USING YOU. RETURNING LOVE SPELLS THANK YOU SO MUCH,I WILL NEVER FORGET THIS GREAT HAPPINESS YOU BROUGHT TO MY LIFE. IF YOU ARE IN NEED OF THIS POWERFUL SPELL CASTER YOU CAN REACH HIM THROUGH THIS HIS EMAIL (DRODINTEMPLE3523@GMAIL.COM) DR ODIN ALSO DO ALL KINDS OF SPELL WEBSITE: WHATSAP +2348079691432  WEB SITE HTTPS://DROZIENGBESPELLHOM.WIXSITE.COM/DR-OZIENGBE-SPELL-HO 

(1). SPELL TO CHANGE YOUR UNIVERSITY/SCHOOL GRADES
(2). LOTTO SPELL
(3).MONEY SPELL
(4).EX HUSBAND SPELL/WIFE
(5). COURT CASE SPELL
CONTACT HIM ON HIS EMAIL: (DRODINTEMPLE3523@GMAIL.COM)

dammy

LOTTERY JACKPOT
Straight away after Dr Oz cast the Lottery spell for me, I felt enveloped by the control of the spell. This spell changed my life into riches. I am now out of debts and experiencing the most amazing good luck with the lottery after I won a huge amount of money. I have more luck now than I ever had in my life. I won 1.300.000 million pounds. Your Lottery spell made wonders, I can’t believe it. Thank you so much sir for dedicating your time to cast the Lottery spell for me.”I am eternally grateful for the lottery spell. Dr..Oz did it for me. You can email him for you own lottery Here is Dr OZ email or whatsapp (doctoroz2020@gmail.com) whatsap +2348079691432  Web Site https://droziengbespellhom.wixsite.com/dr-oziengbe-spell-ho 

palipa

Are you saddened or depressed due to the separation /Misunderstanding with your partner and you want him / her back ? Are you tired of arguing and fighting ? Are you looking for solution to your marriage or relationship problem , if your answer is " YES " don’t hesitate to message Doctor Robbinson he help me get my ex lover back, his Spells are authentic, My Lover is right beside me right now i am glad

WhatsApp: +12897808858
Email: drrobbinsonspiritualhome@gmail.com
https://www.facebook.com/Drrobbinson

Maria Dominguez

Are you in love with someone and he/she doesn’t reciprocate the gesture, frustrated because of a Break -up then you can Contact Spell caster his spells will attract that lover back into your life. It brings back your ex, and help solve broken marriages. Life is too short to be unhappy. Think about that. You deserve utmost happiness and love,Doctor robbinson requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell Vessel began to work his magic. And 48 hours after this spell Vessel worked for me, my husband called me, for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what:

Note: this is totally harmless and have no side effects

WhatsApp: +12897808858
Email: drrobbinsonspiritualhome@gmail.com
https://www.facebook.com/Drrobbinson

Maria Dominguez

Legg igjen en kommentar