Hvilken frisør skal DU bli i 2023?

Hvilken frisør skal DU bli i 2023?

La meg begynne innlegget litt hissig.. Ikke fordi jeg er sur, jeg bare ønsker å riste inn i deg at du kan få til akkurat det du vil, og at med riktig innstilling kan 2023 bli sitt beste år noen sinne! Økonomisk, faglig og sosialt! Lenger ned gir jeg deg 3 konkrete spørsmål og noen tips som jeg tipper vil gjøre din frisørhverdag bedre i 2023!

«Problems can only excist if they have your attention» - Michael Beckwith 

«Hvorfor får jeg det ikke til?» La meg tippe… Sjefen din gir deg ikke muligheter og tilrettelegger ikke bra nok? Det er ikke nok kunder? Du sliter med å sove på natten? Eller kanskje du hadde en faglig leder som aldri viste deg hvordan du skulle gjøre det?.. kjenner du deg igjen?

OK, la oss omformulere: Hva kan DU gjøre for å få det til? Kanskje må du faktisk endre omgivelsene, jobbe et sted der du får energi av menneskene rundt deg. Kanskje du må endre på dine daglige rutiner, trening, kosthold og søvn? Kanskje du må omprioritere økonomiske valg, investere mer i deg selv og de kursene som kan hjelpe DEG og inspirere DEG til å bli en bedre frisør?

Ja, nå renner det sikkert inn tanker. Og mot-argumenter. Jeg skjønner vel ikke hvordan det er å faktisk ha søvnproblemer? Og det er faktisk ikke så j*vlig lett å bare si opp jobben.. Nei, kanskje, kanskje ikke. Men en smart mann med navn Jim Rohn sa «If you want a change, you have to change» Tygg litt på den setningen. 

Små endringer

Jeg har alltid jobbet mye, hatt mange spennende stillinger og vært med på mange kule prosjekter. I tillegg har jeg tenkt at jeg var et klassisk B-menneske da hjernen min alltid jobbet desidert best på natten. Men så er jeg jo også et menneske, og etter at jeg fikk barn merket jeg fort at å bortprioritere søvn var et lite gunstig valg, både i forhold til familien, men også for hvor bra mine tusen tanker og ideer ble gjennomført, om de i det hele tatt ble iverksatt.

Derfor ble 2022 året der søvn skulle bli mitt mål å forbedre! Nå legger jeg meg konsekvent kl 22 etter å ha dusjet bort dagen og fjernet all sminke. Jeg investerte i Egyptisk Bomull, og hver morgen blir sengen redd opp etter hotellstandard. Og skal jeg fortelle deg noe interessant? Hjernen min funker absolutt ikke best på natten lenger! Tvert imot våkner jeg 06.00, uthvilt og klar for dagen! Det tok altså noen måneder med selvdisiplin og noen kjedelige helger, men for meg har 2022 vært mitt firmas desidert beste år noensinne!

________________

 

Såå.. la oss se litt nærmere på ditt 2023 (fortsetter under bilde) 

 

#1 Hvem er du misunnelig på? 

Har du en kollega med stappfulle lister? Kanskje du kjenner en som kun gjør sine favorittbehandlinger? Tar inn dobbelt så mye som deg? Reiser jorda rundt eller får gaver på døra fra leverandørene? Hvem er denne personen du er litt misunnelig på? Jeg vet det er en… hva med å bruke denne misunnelsen på noe konstruktivt? Se hva personen gjør, hvordan hen er, hva de har oppnådd og gjerne spør hva som skal til for å få til det de har fått til!

 

#2 Hvorfor skal kunden velge deg, fremfor noen andre? 

Er du ekstra god på noe? Eller kanskje det er det du skal bli i 2023? Hva kan du gi kunden din som er god nok grunn til å velge akkurat deg? Er det en killer Blowdry? Hodebunnsmassasje to die for? Kanskje du er ekstra flink på glansfulle brunetter eller  kanskje smilet ditt sjarmerer kundene i senk? Hva med å innstille hjernen din før hver eneste kunde i 2023 - at denne kunden skal få sin livs beste frisøropplevelse! Uansett om det er kaffen eller hårvasken, så skal man ikke undervurdere Det lille ekstra. 

 

#3 Hvem er din drømmekunde?

Hvem er egentlig drømmekunden din? Lukk øynene og visualiser hvem du ønsker å fylle listen din med… hvilken Vibe har kunden? Hvor gammel er kunden og hva har hen på seg? Hva er budsjettet til kunden din? Har hen langt eller kort hår? Hva er det kunden din tiltrekkes av? Å manifeste drømmekunden din hjelper deg å tilpasse omgivelsene, kunnskapen og atmosfæren slik at du begynner å tiltrekke akkurat disse kundene.. 

 

I 2023 inspireres jeg av alle store educators der ute - de aller beste. Disse gir meg motivasjon til å legge litt ekstra tid i å bygge min plattform - en plattform full av kurs som hjelper deg å bli ENDA bedre på blondt hår, tjene ENDA mer penger og bli ENDA flinkere på det lille ekstra… er du spent? Nå lanseres veldig snart Instagram 101 kurs, massasjekurs og mitt Signature Blonde kurs! Legg igjen mailen din på siden så får du beskjed i innboksen med en gang de lanseres!

 

XoXo 

Catharina

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar